Céljaink

Szeretnénk egy olyan oldalt felépíteni, ami valóban segít a pároknak ötletekkel, hasznos tanácsokkal, későbbiekben a szolgáltatók összegyűjtésével. Mindent megteszünk azért, hogy szolgáltatásainkat ingyenesen tudjuk biztosítani számotokra.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a netes szolgáltatások különböző területein, mint grafika, marketing, programozás. Ezzel az oldallal az eddigi tapasztalatainkat szeretnénk valami jó ügy érdekében felhasználni és elindítani egy olyan folyamatot, aminek a végén valóban azt tudjuk mondani, hogy bárki, aki házasodni szeretne, a legelső lépést kikerülhetetlenül az eskuvölap.hu oldalon tegye meg. És mindezt teljesen ingyen szeretnénk nyújtani.

Amit kínálunk

Rengeteg tervünkből mára azt sikerült megvalósítanunk, ahol a legnagyobb hiányt érzékeltük a mai magyar piacon.Elkészítettünk egy esküvői weblapkészítő alkalmazást, amellyel ti magatok tudjátok összeállítani az esküvői weblapotokat. (Tényleg egyszerű és 15 perc alatt kész is lehettek vele):


Esküvői weblaptervező funkciói

  • Reszponzív megjelenés - minden eszközön megjeleníthető esküvői weblapot készíthetsz.
  • Jelszavas védelem - eldöntheted, hogy kik nézhetik meg a családodnak, barátaidnak szóló tartalmakat.
  • Visszajelzés - ha szeretnéd, egy egyszerű űrlapon jelezhetnek vissza a meghívott vendégek az esküvődre.
  • Ajándék lista - a nászajándékokról készíthetsz egy listát, a vendégeid pedig bejelölhetik, hogy melyiket szeretnék megvenni. Így elkerülhető, hogy valamit többször is megkaptok.
  • A mi történetünk - képekkel illusztrálva mutassátok, be szerelmetek történetét az első találkozástól a "Nagy napig".
  • Fontos személyek - mutassátok be minden vendégnek azokat az embereket, akik a legtöbbet segítettek nektek! Biztosan jól fog nekik esni, ha meglátják.
  • Térkép - térképen tudod bejelölni a program helyszíneit, így senki nem fog elkésni ;)

Minden jog fenntartva. 2016
www.eskuvolap.hu
hello@eskuvolap.hu
Kedves látogatók, az oldal jelenleg éles teszt üzemben elérhető. Ha bármilyen hibát észleltek, kérjük jelezzétek a hello@eskuvolap.hu email címen és mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb kijavítsuk azt.