A világháló tele van rengeteg szép, kreatívabbnál kreatívabb hajköltemény variációkkal, de ennek java része csak a hosszú hajú lányoknak nyújt inspirációt. Csak azért, mert a hajad nem ér a derekadig, még nem kell elkeseredned és futnod sem kell hajhosszabbításért. Most mutatunk néhány rövid hajas esküvői frizura tippet, amivel divatosan és stílusosan vághatsz bele a nagy ünneplésbe.
7 féle dekoratív esküvői hajviselet rövid hajhoz
2016-07-19 16:55:00
Az esküvői ceremóniára számos dalt kell kiválasztanotok, mégis az egyik legfontosabb a bevonulásod zenéje lesz. Gondolj csak bele, a vőlegényed és a násznép is ekkor pillant meg először, arról nem is beszélve, hogy az első felcsendülő zene az esküvő alaphangulatát is megpecsételi, így nem árt körültekintően dönteni.
TOP 9 klasszikus esküvői dal bevonuláshoz
2016-06-02 15:55:03
Életünk egyik legfontosabb napján mindenki szeretné, ha legkedvesebb barátai, rokonai és minden olyan személy körbevenné őt, aki számára fontos, hogy osztozhasson vele élete egyik legfontosabb pillanatának örömeiben. Miért pont a házi kedvencedet hagynád ki a „buliból”?
Kisállatok esküvői szerepben
2016-04-21 16:19:48
Kör alakú, négyzet formájú, emeletes, fondánnal bevont, tejszínes, krémes… Biztosan kitaláltad már, hogy esküvői tortákról lesz szó, de most nem a klasszikus értelemben!
10 frappáns alternatíva hagyományos esküvői torta helyett
2016-04-21 12:22:56

Minden jog fenntartva. 2016
www.eskuvolap.hu
hello@eskuvolap.hu
Kedves látogatók, az oldal jelenleg éles teszt üzemben elérhető. Ha bármilyen hibát észleltek, kérjük jelezzétek a hello@eskuvolap.hu email címen és mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb kijavítsuk azt.